Αρχική Σελίδα Προϊόνταεκχύσιμα δερμικά υλικά πληρώσεως

Μύτης ακρών διορθώσεων Hyaluronic όξινο εγχύσεων επίπεδο κλινικών ασφάλειας ιατρικό

Μύτης ακρών διορθώσεων Hyaluronic όξινο εγχύσεων επίπεδο κλινικών ασφάλειας ιατρικό

  • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level
  • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level
  • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level
  • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level
  • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level
 • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: Simo Better
  Πιστοποίηση: CE
  Αριθμό μοντέλου: Υλικά πληρώσεως μύτης

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
  Τιμή: USD 25-90
  Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 κομμάτι ανά κιβώτιο
  Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: Western Union, paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 10000pcs/week
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Όνομα Προϊόντος: Έγχυση υλικών πληρώσεως μύτης Χαρακτηριστικό γνώρισμα: ο σταυρός σύνδεσε το hyaluronic οξύ
  εφαρμογή: Σαλόνι ομορφιάς/ιατρική κλινική Χρήση: Μύτη/Nasolabial πτυχές/πρόσωπο/σώμα
  Μορφή: Υγρό πήκτωμα στη γεμισμένη εκ των προτέρων σύριγγα Λειτουργία: Αφαιρέστε τις ρυτίδες
  Τόμος: 1ml/2ml/10ml Concerntration: 20mg/ml, 24mg/ml
  Υλικό: Ο σταυρός σύνδεσε το hayluronic οξύ περιοχή εγχύσεων: στρώμα επιφάνειας του βαθιού στρώματος subcuits/dermis
  Υψηλό φως:

  hyaluronic acid gel injection

  ,

  injectable hyaluronic acid gel

  Εκχύσιμο hyaluronic όξινο δερμικό υλικό πληρώσεως διορθώσεων ακρών μύτης για τη μύτη

   

  Το Simo είναι καλύτερα μια συλλογή των υλικών πληρώσεως και οι διαφορετικές μορφές σχεδιάζονται για να χρησιμοποιηθούν στους διαφορετικούς τομείς του προσώπου. Χρησιμοποιείται για να προσθέσει τα πίσω νεανικά περιγράμματα στα μάγουλα, τα οποία ισιώνουν φυσικά με τον καιρό. Λειαίνει επίσης μέτριος--βαθιά τις γραμμές «παρενθέσεων» γύρω από τη μύτη και το στόμα σας (aka οι nasolabial πτυχές) και τις γραμμές που τρέχουν από τις γωνίες του στόματός σας προς το πηγούνι (οι γραμμές μαριονετών).

   

  Μύτης ακρών διορθώσεων Hyaluronic όξινο εγχύσεων επίπεδο κλινικών ασφάλειας ιατρικό

   

  Μια μη-χειρουργική εργασία μύτης χρησιμοποιεί το δερμικό hyaluronic οξύ υλικών πληρώσεως για να προσθέσει τον όγκο στη μύτη σας. 2ml η hyaluronic όξινη έγχυση μύτης υλικών πληρώσεως χρησιμεύει ως ένας τρόπος να λειαθούν οι προσκρούσεις και να δοθεί η εμφάνιση μιας μικρότερης, ευθύτερης μύτης. Και, όπως το όνομα προτείνει, αυτό είναι μια μη καταπατητική διαδικασία, χωρίς τον πόνο, τη δαπάνη, και τις περιπλοκές χειρουργικό rhinoplasty.

   

  Μύτης ακρών διορθώσεων Hyaluronic όξινο εγχύσεων επίπεδο κλινικών ασφάλειας ιατρικό

   

   Η έγχυση υλικών πληρώσεως μύτης θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αναδιαμορφώσετε τη μύτη σας και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας μέσα κάτω από μια ώρα! 

   

  1. Διορθώστε ποικίλες ατέλειες 
   

  Εκείνοι με τις γαντζωμένες μύτες είναι ιδανικοί υποψήφιοι για μια εργασία μύτης εγχύσεων. Όπως οι πριν και μετά φωτογραφίες παρουσιάζουν, το υλικό πληρώσεως εγχύσεων ανελκυστήρων μύτης δίνει στην προηγούμενη γαντζωμένη μύτη της μια ομαλή και ευθεία εμφάνιση.

   

  Αλλά, τα δερμικά υλικά πληρώσεως είναι όχι μόνο για τις διορθώνοντας προσκρούσεις. Η Hyaluronic όξινη έγχυση μύτης υλικών πληρώσεως μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διορθώσει ποικίλες άλλες ατέλειες στη μύτη. Αυτή η διαδικασία μπορεί να βοηθήσει να υψώσει και να δείξει την άκρη της μύτης εάν μειωθεί κάτω δεδομένου ότι το υλικό πληρώσεως θα βοηθήσει να την ανυψώσει επάνω. Το μη-χειρουργικό hyaluronic όξινο υλικό πληρώσεως εργασίας μύτης μπορεί επίσης να βοηθήσει να βελτιώσει τον προσδιορισμό θέσης μύτης και τις ελαφρώς στριμμένες μύτες, δεδομένου ότι το υλικό πληρώσεως θα διορθώσει οποιεσδήποτε αιχμηρές γωνίες. 

   

  Μια hyaluronic όξινη εργασία εγχύσεων μύτης υλικών πληρώσεως κολλαγόνων μπορεί επίσης να μαλακώσει την εμφάνιση της γέφυρας και να ισιώσει και να γεμίσει τις προσκρούσεις ή τα ζουλίγματα στη μύτη. Και, τα δερμικά υλικά πληρώσεως μπορούν ακόμη και να μειώσουν το μέγεθος ρουθουνιών.

   

  2. Εναρμονίστε τα του προσώπου χαρακτηριστικά γνωρίσματά σας 
   

  Μια μη-χειρουργική μύτης εργασία υλικών πληρώσεως αυξήσεων δερμική δεν μπορεί να καταστήσει τη μύτη σας μικρότερη ή λεπτύτερη, και δεν μπορεί να διορθώσει μια σπασμένη μύτη. Αλλά, ενώ εκείνοι με τις ευρείες ή μεγάλες μύτες δεν μπορούν να αλλάξουν άμεσα αυτές τις ατέλειες με μια μη-χειρουργική εργασία μύτης, τα υλικά πληρώσεως μπορούν να βοηθήσουν να ισορροπήσουν τα του προσώπου χαρακτηριστικά γνωρίσματά σας και να βελτιώσουν το γενικό βλέμμα σας.

   

  Αν και ο γιατρός σας θα προσθέσει τον όγκο με το υλικό πληρώσεως, το τελικό αποτέλεσμα είναι μια μύτη που εμφανίζεται μικρότερη. Αυτό καθιστά έπειτα τη μύτη ανάλογη με το πρόσωπο, που ενισχύει και που εναρμονίζει το με το υπόλοιπο του προσώπου σας για να δημιουργήσει μια ισορροπημένη εμφάνιση.

   

  Μύτης ακρών διορθώσεων Hyaluronic όξινο εγχύσεων επίπεδο κλινικών ασφάλειας ιατρικό

   

  3. Βελτιώστε τον αυτοσεβασμό 
   

  Πολλές πτυχές της θηλυκής μορφής υποβάλλονται στη θετική αναθεώρηση. Αλλά, όταν τις μύτες, τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς παραμένουν τα ίδια, παρουσιάζοντας μια προτίμηση για τις μικρότερες, ευθύτερες μύτες.

   

  Κατά συνέπεια, πολλοί άνθρωποι με τις προσκρούσεις ή οι γάντζοι στη μύτη τους μπορούν να δοκιμάσουν το χαμηλό αυτοσεβασμό και τη φοβέρα από μια νεαρή ηλικία.

  Αλλά ενώ rhinoplasty μπορεί να φανεί πάρα πολύ ακραίο, μια δερμική εργασία υλικών πληρώσεως μύτης εγχύσεων πηκτωμάτων εκταρίου είναι ένας γρήγορος, εύκολος και ανώδυνος τρόπος να ωθηθεί ο αυτοσεβασμός σας και να αποκτηθεί το βλέμμα που έχετε ονειρευτεί πάντα. Και, όπως τις αποτελεσματικότερες αλλαγές κάνουμε στην εμφάνισή μας, είναι επίσης αρκετά λεπτή να βελτιώσει το βλέμμα σας χωρίς να καταστήσει το προφανές ότι είχατε μια καλλυντική διαδικασία.

   

  4. Μια προσιτή επιλογή
   

  Αυτή η διαδικασία είναι μια φανταστική, προσιτή επιλογή για εκείνους που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους χωρίς μετάβαση κάτω από το μαχαίρι.

   

  Στην πραγματικότητα, ένα βασικό πλεονέκτημα για πολλούς ανθρώπους είναι ότι οι του προσώπου εγχύσεις υλικών πληρώσεως διορθώσεων ακρών μύτης κοστίζουν πολύ λιγότερο από χειρουργικό rhinoplasty, το οποίο μπορεί να σας θέσει πίσω χιλιάδες λίβρες.

   

  Μύτης ακρών διορθώσεων Hyaluronic όξινο εγχύσεων επίπεδο κλινικών ασφάλειας ιατρικό

   

  5. Άμεσα αποτελέσματα 


  Οι ασθενείς που υποβάλλονται στο οξύ υλικών πληρώσεως hyaluron για τη μύτη ανύψωσαν την αγάπη εργασίας ότι τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Επειδή η διαδικασία είναι μη καταπατητική, αν και η διόγκωση ή/και ο μωλωπισμός μπορούν να είναι παρόντες, αυτό είναι συνήθως ελάχιστο. Κατά συνέπεια, οι ασθενείς δεν ειναι απαραίτητο να περιμένουν να δουν τα αποτελέσματά τους με τον ίδιο τρόπο που πρέπει μετά από χειρουργικό rhinoplasty.

   

  Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι είστε πλήρως άγρυπνοι μπορείτε να δείτε την εμφάνισή σας σε έναν καθρέφτη για να δείτε τη νέα μύτη σας παίρνετε τη μορφή.

  Και, δεδομένου ότι οι εγχύσεις είναι μικρές και ακριβείς, υπάρχει περισσότερος έλεγχος των περιγραμμάτων και της μορφής που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η οποία είναι καθησυχάζοντας για τους ασθενείς που βλέπουν.

   

  6. Κανένας χρόνος διακοπής 
   

  Όπως και την ύπαρξη μια γρήγορη διαδικασία που διαρκεί μεταξύ 30 και 45 λεπτά, υπάρχουν λίγα σε καμία περίοδο αποκατάστασης. Δεδομένου ότι το μη-χειρουργικό hyaluronic όξινο δερμικό υλικό πληρώσεως της Κορέας για τη μύτη που αναδιαμορφώνει τις εργασίες δεν χρησιμοποιεί ένα γενικό αναισθητικό, δεν υπάρχει κανένα grogginess μετά από τη διαδικασία. Και, αντίθετα από χειρουργικό rhinoplasty, που σημαίνει γενικά μερικούς σοβαρούς επιδέσμους μύτης για τις εβδομάδες, δεν υπάρχει κανένας χρόνος διακοπής με τις δερμικές εργασίες μύτης υλικών πληρώσεως.

   

  Μπορείτε να δοκιμάσετε την ευαισθησία μέχρι και 24 ώρες και πρέπει να απόσχετε από το τρίψιμο των αντιμετωπισμένων περιοχών για περίπου 12 ώρες, αλλά ειδάλλως, μπορείτε να επαναλάβετε τις κανονικές δραστηριότητες δεξιά κατόπιν.

   

  7. Διαρκεί μέχρι και 18 μήνες 
   

  Μετά από τη hyaluronic όξινη δερμική διαδικασία υλικών πληρώσεως μύτης υλικών πληρώσεως, το hyaluronic οξύ απορροφάται φυσικά στο σώμα και αναλύει με τον καιρό. Τα αποτελέσματα θα ποικίλουν από το πρόσωπο στο πρόσωπο λόγω του φυσικού γενετικού makeup του δέρματος και του τρόπου που αντιδρά στα δερμικά υλικά πληρώσεως. Αλλά, κατά μέσο όρο, μια μη-χειρουργική εκχύσιμη εργασία υλικών πληρώσεως μύτης μπορεί να διαρκέσει από 12 έως 18 μήνες.

   

  Δεδομένου ότι τα αποτελέσματα είναι αρκετά προσωρινά, οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν ως μύτη σας αρχίζουν να αλλάζουν πίσω με τον καιρό για να εξασφαλίσουν ότι διατηρείτε ένα φυσικό βλέμμα.

   

  8. Είναι αντιστρέψιμο 
   

  Στο απίθανο γεγονός ότι δεν είστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της μη-χειρουργικής δερμικής εργασίας μύτης υλικών πληρώσεώς σας hyaluronic όξινης, είναι επίσης αντιστρέψιμο.

   

  Ο γιατρός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει μια διαλύοντας ουσία για να αποκαταστήσει τη μύτη σας στη μορφή που ήταν πριν από τη διαδικασία μέσα σε 48 ώρες. Για πολλούς ανθρώπους, αυτό είναι ένα ευδιάκριτο πλεονέκτημα στα μόνιμα και μερικές φορές ανεπιθύμητα αποτελέσματα rhinoplasty. Και, το γεγονός ότι είναι αντιστρέψιμη προστιθέμενη προσφορές διαβεβαίωση σε εκείνοι που έχουν τις επιφυλάξεις για την αλλαγή της εμφάνισής τους με τις καλλυντικές διαδικασίες.

   

  Μύτης ακρών διορθώσεων Hyaluronic όξινο εγχύσεων επίπεδο κλινικών ασφάλειας ιατρικόΜύτης ακρών διορθώσεων Hyaluronic όξινο εγχύσεων επίπεδο κλινικών ασφάλειας ιατρικόΜύτης ακρών διορθώσεων Hyaluronic όξινο εγχύσεων επίπεδο κλινικών ασφάλειας ιατρικό

   Frenquently ερωτήσεις 

   

  1. Πού το υλικό πληρώσεως εγχέεται; 
   

  Φυσικά, όπου το υλικό πληρώσεως πηγαίνει καθορίζεται σε κάθε περίπτωση χωριστά, αλλά μερικές από τις πιό κοινές περιοχές είναι μεταξύ των ματιών για να αυξήσουν τη γέφυρα, επάνω από και κάτω από μια πρόσκρουση, ή σε μια θέση που ακόμα και έξω οποιαδήποτε ασυμμετρία. Μπορεί μερικές φορές να εγχθεί στην άκρη για να αυξήσει μια ειδάλλως επίπεδη περιοχή. Μπορεί να δώσει στη μύτη σας περισσότερη προβολή που έρχεται προς τα εμπρός και καθαρίζει την άκρη λίγο.

   

  2. Βλάπτει; 
   

  Ο γιατρός σας ναρκωμένος η περιοχή εκ των προτέρων, έτσι δεν πρέπει να αισθανθείτε τίποτα. «Όταν οι άνθρωποι έχουν τον πόνο, είναι συνήθως από το στρώμα κάτω από το δέρμα, όπου η numbing κρέμα μπορεί όχι πάντα να φθάσει.

   

  3. Υπάρχει οποιοσδήποτε χρόνος διακοπής; 
   

  Όχι άλλος χρόνος διακοπής από εσείς θα σύνδεε με ένα υλικό πληρώσεως αλλού στο πρόσωπό σας. Η ολόκληρη διαδικασία διαρκεί περίπου 15 λεπτά ανώτατα με μηδέν χρόνο αποκατάστασης, είναι έξοχη σπάνια που παίρνει μώλωπας-ίσως 1 σε 50 ανθρώπους που έχω δει θα πάρει έναν μικροσκοπικό όπου η βελόνα πηγαίνει -αλλά μπορείτε να πάτε δεξιά πίσω στη δουλειά, δεξιά πίσω στο μεσημεριανό γεύμα, ή κατά μια ημερομηνία εκείνη η νύχτα χωρίς το πρόβλημα.

   

  4. Πόσο καιρό διαρκεί; 
   

  Μια μη-χειρουργική εργασία μύτης μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από 1 έως 2 έτη, εν τούτοις εάν δεν ικανοποιείτε με τα αποτελέσματα, η επεξεργασία μπορεί να αντιστραφεί. Τα καλύτερα υλικά πληρώσεως Simo μπορούν να διαλυθούν, έτσι εάν ένας ασθενής δεν συμπαθεί την εμφάνιση, μπορούμε να εγχύσουμε κάτι που διαλύει το υλικό πληρώσεως εντελώς μέσα σε 24 ώρες.

   

  Μύτης ακρών διορθώσεων Hyaluronic όξινο εγχύσεων επίπεδο κλινικών ασφάλειας ιατρικό

   

   Κρατήστε την επεξεργασία εγχύσεων υλικών πληρώσεως μύτης σας 
   

  Εάν είστε δυστυχισμένοι με τη μύτη σας, η κατοχή της επιλογής να επαναπροσδιορίσει την εμφάνισή σας με μια επεξεργασία εγχύσεων υλικών πληρώσεως μύτης έχει πολλά σαφή πλεονεκτήματα πέρα από τη μετάβαση κάτω από το μαχαίρι.

   

  Για τα γρήγορα αποτελέσματα που θα ωθήσουν αμέσως τον αυτοσεβασμό σας, θα κρατήσουν το διορισμό σας σήμερα ή θα μας έρθουν σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες.

   

   Επαφή  Sarah
   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  το sarah@simobettertechnology.com
   Whatsapp  0086 - 137 311 87432

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Simo Better Technology Co.,Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sarah

  Τηλ.:: +8613731187432

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Καλύτερα προϊόντα
  Άλλα προϊόντα